Skip to main content

AuraBiljardi tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman. Kokeile taitojasi dartsin parissa, nauti jännittävistä pokeripeleistä tai rentoudu pelaamalla monipuolisia lautapelejä ystävien seurassa. AulaBaari täydentää kokemuksen tarjoamalla herkullisia tarjoiluja ja laajan juomavalikoiman.

Tule kokeilemaan taitojasi dartsin parissa. Oli kyseessä sitten rentoa kisailua ystävien kesken tai vaikkapa turnaus, AuraBiljardissa pääset nauttimaan dartsista yhdessä muiden pelaajien kanssa ja kehittämään osumatarkkuuttasi.

AuraBiljardissa pääset kokeilemaan onneasi ja testaamaan taitojasi pokerin parissa. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut korttihai, AuraBiljardissa voit kokea unohtumattomia pokerihetkiä ystäviesi seurassa. Varatkaa pöytä kaveriporukalla ja valmistautukaa voittamaan!

AuraBiljardistä löydät laajan valikoiman lautapelejä, jotka sopivat kaikenkokoisille seurueille. Trivial Pursuit, Smart 10, Alias, Shakki ja monet muut klassikot odottavat sinua pelipöytien ääressä. Lautapelien parissa voit viettää rennon illan ystävien kanssa nauttien perinteisistä tai uusista pelikokemuksista.

Baarissa voit rentoutua ja keskittyä vain seurusteluun. Oluen ystäville on sen ohessa tarjolla laaja ja vaihtuva valikoima oluita ja muita panimotuotteita. AuraBiljardin erikoisuutena on ikioma Break Ale. Tarjolla on myös hörppyjä ja hiukopalaa. Tiskiltä löytyy juotavaa drinkeistä skumppaan, viineistä cocktaileihin. Pelien lomassa tulee usein nälkä, joten olemme varautuneet tarjoamaan palanpainiketta yllättävään nälkään bar snacksejäkään unohtamatta.

Turun vanhin biljardisali, AuraBiljardi, on ollut osa turkulaista kaupunkikuvaa jo yli 35 vuoden ajan. Tämä upea biljardikeidas sijaitsee aivan ydinkeskustassa tarjoten tilaa ja viihdettä biljardista dartsiin ja pokerista lautapeleihin. Meiltä löydät myös screenin, josta seurata sporttia ja pelejä. Huippupöydät ja ainutlaatuinen sisustus tekevät pelihetkistä ikimuistoisia. Ikärajoja ei ole, paitsi perjantai- ja lauantai-iltaisin.

AuraBiljardi on tunnettu erinomaisesta tunnelmastaan ja huipputason pelipuitteista, jotka ovat saatavilla joka päivä klo 14 alkaen. Tarjoamme yli 1000 neliötä peliareenaa koko perheelle, jossa voit nauttia biljardista, snookerista, kaisasta, karasta, pokerista, dartsista ja lautapeleistä. Lisäksi baaristamme löytyy laaja valikoima laadukasta juotavaa edulliseen hintaan. Useimpina päivinä on voimassa opiskelija-alennus.

AuraBiljardi on turkulainen olohuone, jossa kohtaavat kaikenikäiset asiakkaat aina varttuneemmasta väestä nuorimpiin. Tunne olosi kotoisaksi, pelaa bilistä, houkuttele kaverisi kisaamaan, heittämään dartsia tai heittäydy sohvalle pelaamaan suosikkilautapeliäsi.
Toimimme myös suosittuna deittipaikkana, jonne on helppo tulla ja tutustua. Täällä voit kilpailla vain itseäsi vastaan tai ystäviesi kesken. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että meillä pelaavat yhdessä ihmiset eri puolilta maailmaa. Tule kokemaan legendaarinen AuraBiljardi, joka tarjoaa rentoa meininkiä ja unohtumattomia hetkiä biljardin parissa.

Meidän tavoitteemme on ollut luoda tila, jossa kaikki voivat tuntea olonsa tervetulleiksi ja nauttia niin, että aika sujahtaa lähes huomaamatta. Ainoa edellytys Teiltä on hyvät käytöstavat. Respect the House rules – enjoy the game, you know.