Skip to main content

Snooker, pool, kaisa, kara

10 € / tunti

Pe / la / aatot

12,50 € / tunti

Opiskelijat ja eläkeläiset*

8 € / tunti

Klubikortti

50 € / vuosi

Klubihinta

-20 % aina

Yksinpeli**

1/2 norm. hinnasta

Pokeri ja Darts

Kysy tiskiltä

Veloitus pelattujen minuuttien mukaan.
Minimiveloitus 30 min.

*Opiskelija- ja eläkeläisalennus -20 % normaalihinnoista. Ei koske pe/la/aatot.
**Mikäli ei jonoa

Liikunta- ja kulttuurisetelit: Virike, Smartum ja Tyky
Mobiili: Edenred, Eazybreak ja Smartum
Epassi

Ikärajat vain perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 18 alkaen K18

Turun vanhin biljardisali, AuraBiljardi, on ollut osa turkulaista kaupunkikuvaa jo yli 35 vuoden ajan. Tämä upea biljardikeidas sijaitsee aivan ydinkeskustassa tarjoten tilaa ja viihdettä biljardista dartsiin ja pokerista lautapeleihin. Meiltä löydät myös screenin, josta seurata sporttia ja pelejä. Huippupöydät ja ainutlaatuinen sisustus tekevät pelihetkistä ikimuistoisia. Ikärajoja ei ole, paitsi perjantai- ja lauantai-iltaisin.

AuraBiljardi on tunnettu erinomaisesta tunnelmastaan ja huipputason pelipuitteista, jotka ovat saatavilla joka päivä klo 14 alkaen. Tarjoamme yli 1000 neliötä peliareenaa koko perheelle, jossa voit nauttia biljardista, snookerista, kaisasta, karasta, pokerista, dartsista ja lautapeleistä. Lisäksi baaristamme löytyy laaja valikoima laadukasta juotavaa edulliseen hintaan. Useimpina päivinä on voimassa opiskelija-alennus.

AuraBiljardi on turkulainen olohuone, jossa kohtaavat kaikenikäiset asiakkaat aina varttuneemmasta väestä nuorimpiin. Tunne olosi kotoisaksi, pelaa bilistä, houkuttele kaverisi kisaamaan, heittämään dartsia tai heittäydy sohvalle pelaamaan suosikkilautapeliäsi.
Toimimme myös suosittuna deittipaikkana, jonne on helppo tulla ja tutustua. Täällä voit kilpailla vain itseäsi vastaan tai ystäviesi kesken. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että meillä pelaavat yhdessä ihmiset eri puolilta maailmaa. Tule kokemaan legendaarinen AuraBiljardi, joka tarjoaa rentoa meininkiä ja unohtumattomia hetkiä biljardin parissa.

Meidän tavoitteemme on ollut luoda tila, jossa kaikki voivat tuntea olonsa tervetulleiksi ja nauttia niin, että aika sujahtaa lähes huomaamatta. Ainoa edellytys Teiltä on hyvät käytöstavat. Respect the House rules – enjoy the game, you know.