Skip to main content

Avoinna

Yhteystiedot

Yliopistonkatu 14, 20100 Turku (kellarikerroksessa).
02 251 0228
aurabiljardi@outlook.com

Miten meille pääsee

Meille kävelet Turun kauppatorilta parissa minuutissa. Julkiset kulkuvälineet tuovat luoksemme parin korttelin päähän. Suoraan ulko-oveltamme laskeutuu Turun Toriparkki, jonne autoilevat voivat helposti parkkeerata autonsa lämpimään.

Ei ikärajoja

Suurimman osan aikaa meillä ei ole ikärajoja, paitsi perjantaisin ja lauantaisin K-18 klo 18 jälkeen.

Ota yhteyttä lomakkeella

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Turun vanhin biljardisali, AuraBiljardi, on ollut osa turkulaista kaupunkikuvaa jo yli 35 vuoden ajan. Tämä upea biljardikeidas sijaitsee aivan ydinkeskustassa tarjoten tilaa ja viihdettä biljardista dartsiin ja pokerista lautapeleihin. Meiltä löydät myös screenin, josta seurata sporttia ja pelejä. Huippupöydät ja ainutlaatuinen sisustus tekevät pelihetkistä ikimuistoisia. Ikärajoja ei ole, paitsi perjantai- ja lauantai-iltaisin.

AuraBiljardi on tunnettu erinomaisesta tunnelmastaan ja huipputason pelipuitteista, jotka ovat saatavilla joka päivä klo 14 alkaen. Tarjoamme yli 1000 neliötä peliareenaa koko perheelle, jossa voit nauttia biljardista, snookerista, kaisasta, karasta, pokerista, dartsista ja lautapeleistä. Lisäksi baaristamme löytyy laaja valikoima laadukasta juotavaa edulliseen hintaan. Useimpina päivinä on voimassa opiskelija-alennus.

AuraBiljardi on turkulainen olohuone, jossa kohtaavat kaikenikäiset asiakkaat aina varttuneemmasta väestä nuorimpiin. Tunne olosi kotoisaksi, pelaa bilistä, houkuttele kaverisi kisaamaan, heittämään dartsia tai heittäydy sohvalle pelaamaan suosikkilautapeliäsi.
Toimimme myös suosittuna deittipaikkana, jonne on helppo tulla ja tutustua. Täällä voit kilpailla vain itseäsi vastaan tai ystäviesi kesken. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että meillä pelaavat yhdessä ihmiset eri puolilta maailmaa. Tule kokemaan legendaarinen AuraBiljardi, joka tarjoaa rentoa meininkiä ja unohtumattomia hetkiä biljardin parissa.

Meidän tavoitteemme on ollut luoda tila, jossa kaikki voivat tuntea olonsa tervetulleiksi ja nauttia niin, että aika sujahtaa lähes huomaamatta. Ainoa edellytys Teiltä on hyvät käytöstavat. Respect the House rules – enjoy the game, you know.