Skip to main content

AuraBiljardi tarjoaa monipuolisia palveluita, joiden tarkoituksena on tehdä vierailustasi unohtumaton kokemus. Klubijäsenyydellä saat etuja ja säästöjä, lahjakortit ilahduttavat ystäviä ja perhettä, yksityinen lounge-tila mahdollistaa intiimit tilaisuudet, juhlat ja tapahtumat saavat uuden ulottuvuuden, tiimipäivät luovat yhtenäisyyttä, turnaukset, opetus ja uudet välineet nostavat pelisi uudelle tasolle, ja ryhmäpaketit tekevät yhteisestä ajasta entistäkin hauskempaa. AuraBiljardissa jokainen päivä on pelipäivä!

Liity AuraBiljardin klubijäseneksi ja saat etuja, kuten edullisemmat pelihinnat ja erityistarjouksia. Klubijäsenenä olet osa AuraBiljardin yhteisöä, joka arvostaa intohimoisia pelaajia.

Haluatko ilahduttaa ystävääsi tai perheenjäsentäsi? Anna helposti ladattava lahjakortti AuraBiljardiin! Voit käyttää sitä osissa. Lahjakortti tarjoaa mahdollisuuden uppoutua pelien maailmaan ja viihtyisään ympäristöön.

Haluatko järjestää yksityistilaisuuden tai juhlat? AuraBiljardin Green Room on yksityiseen käyttöön varattava intiimi tila, jossa voitte juhlia teille erityisiä hetkiä. Palveluun voidaan yhdistää ruokailua, sekä aktiviteetteja, kuten poolia, pokeria sekä peliopastusta.

AuraBiljardi on loistava paikka juhlistaa syntymäpäivääsi tai muita erityisiä tilaisuuksia. Meiltä löydät viihtyisät tilat ja aktiviteetit juhlien onnistumiseksi.

Tiimityö ja yhteistyö ovat tärkeitä, ja AuraBiljardi tarjoaa täydellisen ympäristön yrityksenne tyky- ja virkistyspäiville. Pelit ja hauskanpito edistävät tiimin yhtenäisyyttä ja hyvinvointia. Räätälöimme juuri yrityksellenne sopivan paketin, johon voi sisältyä esim. yksityinen loungetila, ruokailu, valitsemanne aktiviteetit ja peliopetusta.

Suunnitellaan yhdessä räätälöity pelipaketti ryhmällenne. Olipa kyseessä koululaiset, opiskelijat tai yritysryhmä, voimme luoda ohjelman, joka sopii tarpeisiinne. AuraBiljardi on myös täydellinen afterwork-paikka, johon voitte tulla työporukalla pelaamaan ja nauttimaan yhteisestä ajasta.

AuraBiljardissa järjestetään niin virallisia Sbil:n kilpailuja kuin maanantai- ja tiistai-iltaisin vapaamuotoisia viikkokisoja. Kilpaile itseäsi ja toisia vastaan. Tervetuloa ylpeästi turkulaiseen peliareenaan. Vierivä pallo ei sammaloidu!

Haluatko parantaa pelitaitojasi? Tarjoamme yksilö- ja ryhmäopetusta, jossa kokeneemmat pelaajat jakavat osaamistaan ja auttavat sinua kehittymään pelissäsi.

AuraBiljardin biljarditarvikemyymälässä löydät kaiken tarvittavan peliisi. Meiltä niin ammattilainen kuin aloittelijakin löytää laadukkaat biljarditarvikkeet, kuten kepit, liidut, hanskat, pallot, nahat ym. Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy, tilaamme sen nopeasti. Hyvien välineiden siivittämänä voit parantaa peliäsi. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä tarvitsemasi tarvikkeet.

Turun vanhin biljardisali, AuraBiljardi, on ollut osa turkulaista kaupunkikuvaa jo yli 35 vuoden ajan. Tämä upea biljardikeidas sijaitsee aivan ydinkeskustassa tarjoten tilaa ja viihdettä biljardista dartsiin ja pokerista lautapeleihin. Meiltä löydät myös screenin, josta seurata sporttia ja pelejä. Huippupöydät ja ainutlaatuinen sisustus tekevät pelihetkistä ikimuistoisia. Ikärajoja ei ole, paitsi perjantai- ja lauantai-iltaisin.

AuraBiljardi on tunnettu erinomaisesta tunnelmastaan ja huipputason pelipuitteista, jotka ovat saatavilla joka päivä klo 14 alkaen. Tarjoamme yli 1000 neliötä peliareenaa koko perheelle, jossa voit nauttia biljardista, snookerista, kaisasta, karasta, pokerista, dartsista ja lautapeleistä. Lisäksi baaristamme löytyy laaja valikoima laadukasta juotavaa edulliseen hintaan. Useimpina päivinä on voimassa opiskelija-alennus.

AuraBiljardi on turkulainen olohuone, jossa kohtaavat kaikenikäiset asiakkaat aina varttuneemmasta väestä nuorimpiin. Tunne olosi kotoisaksi, pelaa bilistä, houkuttele kaverisi kisaamaan, heittämään dartsia tai heittäydy sohvalle pelaamaan suosikkilautapeliäsi.
Toimimme myös suosittuna deittipaikkana, jonne on helppo tulla ja tutustua. Täällä voit kilpailla vain itseäsi vastaan tai ystäviesi kesken. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että meillä pelaavat yhdessä ihmiset eri puolilta maailmaa. Tule kokemaan legendaarinen AuraBiljardi, joka tarjoaa rentoa meininkiä ja unohtumattomia hetkiä biljardin parissa.

Meidän tavoitteemme on ollut luoda tila, jossa kaikki voivat tuntea olonsa tervetulleiksi ja nauttia niin, että aika sujahtaa lähes huomaamatta. Ainoa edellytys Teiltä on hyvät käytöstavat. Respect the House rules – enjoy the game, you know.

Pocket-Friendly
Fun Awaits

Snooker • pool
kaisa • kara

su-to: 10 € / tunti
pe/la/aatot: 12,50 € / tunti

Veloitus pelattujen minuuttien mukaan.
Minimiveloitus 30 min.

Liikunta- ja kulttuurisetelit: Virike, Smartum ja Tyky
Mobiili: Edenred, Eazybreak ja Smartum Epassi

Opiskelija- ja eläkeläisalennus -20 % normaalihinnoista. Ei koske pe/la/aatot.

Katso kaikki hinnat

Where Entertainment Runs Deep Underground

AuraBiljardin löydät aivan Turun ydinkeskustasta osoitteesta Yliopistonkatu 14. Sijaitsemme tyylikkäästi maan alla, eli ovesta sisään ja portaita alas ja olet perillä Turun ehdottomassa ykköspelipaikassa!